HTML

Politikai Írás

Itt mutatod be a blogodat

Friss topikok

  • MolnarErik: "Rendszertanilag két alaptípusuk ismert: a pártzombi és a „független”. A „független” közhelyzsongl... (2014.01.03. 09:14) Válasz a Magyar Gyökérhatározónak
  • katolnai: Az antiszemita kifejezés elkorcsosulva ki van csavarva, mert tudniillik az arabok is szemiták. Az ... (2013.12.13. 15:48) Magyarország a rasszizmus melegágya?
  • BéSzabi: Ez így van, én csak azt vonom kétségbe hogy egy középszerű, akár angol egyetem diplomája többet ér... (2013.12.09. 14:58) Bizony, el lehet menni!
  • MolnarErik: Futótűz? Úgy látszik még nem hallottál Lévai Anikó (OV-né) elhíresült tőgypörköltes szakácskönyvér... (2013.12.09. 10:03) Hogyan főzzük le (vagy meg?) a magyarokat?
  • vagergely: Fontos szempont, hogy a kettő között több, ráutaló kérdést is feltettek a válaszadóknak (pl.: Tudj... (2012.12.13. 10:24) Kétszer annyi

Archívum

Gyurcsány Show 2647. rész

2013.12.07. 19:53 komargergo

A nagy nevettető kalandjai folytatódnak. Adventi ajándékként megnevezi a miniszterelnök jelöltjei Fletó, ha az elvtársak nem tárgyalnak vele, írja a Magyar Nemzet.

gyurcsany-1.jpg


Ne telne el hét a folytatásos Gyurcsány Show nélkül. Fleto folyamatos csavarjait, az ellenzéki (mű)összefogás körül még a Barátok Közt írói is megirigyelnék. A múlt heti szenteskedő adventi gyertyagyújtás után, a héten Martha Stewartot játszott Hajdú Péter műsorában. Ferenc testvér hol a politika boszorkánykonyháján, hol pedig a sajátjában főzi ki újabb és újabb receptjeit. A hithű rajongói pedig újra és újra megeszik ugyanazt az újracímkézett, lejárt szavatosságú sz*rt, amit ő új baloldaliságnak nevez. Lehet, hogy az újracsomagolásos technikát a héten leleplezett Áfa csalóktól tanulta.

Pénteki csattanóként pedig megfenyegette tanítványait, hogy amennyiben nem szedik össze magukat, és ölelik keblükre egymást, majd szépen megnevezi azt az embert, aki egymaga képes lesz Orbán kihívójaként egymaga mozgósítani a „demokrata érzelmű” választókat.

Feri, ha van ez a csodafegyver, vagy csodaember, miért késlekedtél vele ennyit? Több év politikai rutin után, tényleg elhiszed, hogy egy eddig ismeretlen vagy akár ismert személyt, aki eddig nem a politikai képességeivel vált ismertté, képes leszel felépíteni szűk 3 hónap alatt, hogy legyőzze azt az embert, aki már évek óta vezeti a közvélemény kutatási listákat???

Persze lehet, hogy pusztán nyomást akar ismét gyakorolni a játszópajtásaira, hogy karácsony alkalmából fogjanak össze békességben a „gonosz diktátor Orbán” ellen.  Ferenc testvér húzásai a jobboldalon inkább kacajt és nevetést, azonban a baloldalon még mindig remegést váltanak ki. Bajnai és Mesterházy még mindig nem tudta átlépni mestere árnyékát, és ha róla van szó, inkább árnyékba vonulnak, és mély hallgatásba burkolóznak. A szockók már nem is az őszi, hanem a 2018-as választásra gyúrnak. És ezt Gyurcsány is tudja. Az újabb és újabb felhívásaival az a célja, hogy az egész baloldalt nevetségessé tegye, azonban neki, az ellenfeleivel ellentétbe nincs vesztenivalója. A pártja vereség esetén is mögötte áll, míg Bajnai és Mesterházy végleg eltűnne a süllyesztőbe a baloldal bukása után. És nincs egy ifjú titán se, aki ezt az űrt képes lesz betölteni.

Úgyhogy hajrá Feri! A jobboldalon szurkolnak neked, hogy folytasd a műsort, mert ezzel biztos eléred jövőre az ismételt Fideszes kétharmados győzelmet. De ne feledd, régi cimborád Horn elvtárs szavai még ma is aktuálisak: „Azt mondták Feri, menj a p*csába.”

                        

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ellenzéki összefogás

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaiiras.blog.hu/api/trackback/id/tr795680572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása