HTML

Politikai Írás

Itt mutatod be a blogodat

Friss topikok

  • MolnarErik: "Rendszertanilag két alaptípusuk ismert: a pártzombi és a „független”. A „független” közhelyzsongl... (2014.01.03. 09:14) Válasz a Magyar Gyökérhatározónak
  • katolnai: Az antiszemita kifejezés elkorcsosulva ki van csavarva, mert tudniillik az arabok is szemiták. Az ... (2013.12.13. 15:48) Magyarország a rasszizmus melegágya?
  • BéSzabi: Ez így van, én csak azt vonom kétségbe hogy egy középszerű, akár angol egyetem diplomája többet ér... (2013.12.09. 14:58) Bizony, el lehet menni!
  • MolnarErik: Futótűz? Úgy látszik még nem hallottál Lévai Anikó (OV-né) elhíresült tőgypörköltes szakácskönyvér... (2013.12.09. 10:03) Hogyan főzzük le (vagy meg?) a magyarokat?
  • vagergely: Fontos szempont, hogy a kettő között több, ráutaló kérdést is feltettek a válaszadóknak (pl.: Tudj... (2012.12.13. 10:24) Kétszer annyi

Archívum

Összefogás magyar módra

2013.12.10. 10:08 Szilágyi Szabolcs 22

 Szövetségben az országért?

 zolddosszie 1.kép.jpg

1. 1700 milliárdos csalásról beszél egy volt adóellenőr. A kivizsgáló bizottságot az MSZP azért nem támogatja, mert a Jobbik igen. Viszont koalícióban akarnak kormányozni egy másik párttal. Mi történne akkor ha összekülönbözne a két párt, megállna a kormányzás? Az ország érdeke hátrébb van mint a közvetlen párt érdek?

 2.kép Horváth Mesterházy.jpg

 

2.kép Mesterházy „támogatása” : gyorsan mellé állni egy képre, majd úgy tenni mintha ő összefogott volna az ország tisztességéért. Ez az új bevett eljárás, hogy egy közös kép elég mint segítség?

gyurcsany.jpg

 

3. Gyurcsány Ferenc erőlteti legjobban az összefogást az Orbán-rendszer ellen. Programja alapja a határon túli magyarok szavazatainak elvevése és az egyházak támogatásának megszüntetése. Az új összefogás alapja, hogy egyből fél millió magyart kizárunk (közvetlenül, közvetetten több mint 3milliót) és tönkre teszünk rengeteg egyházi iskolát, történelmi emléket csak mert ideológiailag nem passzol? Vagy csak mert nem rájuk szavazz?

 4. kép Közös kép.png

4. Ebből a három emberből kettő már választási szövetségben van a harmadik meg nagyon igyekszik bekerülni. Csak, hogy ez a három ember már dolgozott együtt és a vége az lett, hogy a választók mindössze 15% tartotta meg, az akkori pártjuk a választásra. Ha most hárman összeállnak újra, akkor azért fog jobban menni mert  mindhárman vezetni akarnak majd? 3-an 3 felé az országot, ez a jövő?

 

5.kép Tavares.jpg

 

5. Nem rég elismerték, hogy a Tavares jelentésben nagy szerepet játszott Göncz Kinga és Tabajdi Csaba. Összefogás Európával, a hatalomért? Büntetés Magyarországnak, mert ők épp nem ideologizálnak kormánnyal? Ez a hatalomhoz vezető út, az ország lejáratása?

összefogás.jpg

 

6.  Az baloldali összefogás épp a lényegét nem érte el. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az egymással való versengésbe épp a szavazók kerülnek háttérbe. Ilyen szövetséggel vajon az ország élére lehet kerülni? 

 

Képek forrása:

1.kép: http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=92355

2.kép Origo

3. kép: http://mno.hu/belfold/gyurcsany-23-szor-olyan-szenvedelyes-mint-mesterhazy-1185871#

4.kép http://piroslapok.blog.hu/2013/10/28/zart_level_mesterhazynak_bajnainak_es_gyurcsanynak

5.kép http://www.magyarhirlap.hu/tavares-hajlando-pontositani

6.kép www. vecseshirek.hu

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://politikaiiras.blog.hu/api/trackback/id/tr685682655

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.10. 12:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása